Over ons

ClockWise5 Online Reclamebureau

image1

Ons reclamebureau is gespecialiseerd in het opzetten van succesvolle reclamecampagnes. Creativiteit is nog altijd het magische ingrediënt voor een goede campagne. Op een innovatieve wijze gaan we te werk. Met een team van stuk voor stuk professionals met een creatieve, ruimdenkende geest, werken wij aan ons uiteindelijke doel: het veranderen van het gedrag van de consument. Wij zijn visueel ingesteld. Beelddenkers, met oog voor detail.

In de eerste plaats is het voor ons essentieel bij het vaststellen van de juiste en meest effectieve marketingcommunicatie strategie voor onze klanten, de vraag wát je exact wil gaan zeggen als bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf uniek, wat is de essentie, het uiteindelijke doel dat moet worden bereikt.
Daarna bepalen we gezamenlijk hoe we dit gaan overbrengen op de juiste manier om deze doelgroep te bereiken.

We gaan onderzoeken welke strategie het nauwkeurigste gaat werken. Hierbij kijken we naar beschikbare 'big data' om de daadwerkelijke adviezen te onderbouwen. Ook doen we uitgebreid onderzoek/ research vooraf: marktonderzoek, en onderzoek naar de doelgroep.
Ten slotte vindt er ook nog een psychologisch onderzoek plaats naar de profilering van de desbetreffende 'potentiële' doelgroep.

Na dit beginproces, wat gezien kan worden als een klein zaadje dat net geplant is in de aarde, dekken we dit zaadje toe en geven haar water en aandacht.

De volgende stap is het zogenaamde creatieve proces. Na al het wetenschappelijke en statistische onderbouwde beschikbare data kan de uitkomst hiervan uitgewerkt worden in het creatieve proces.


Concepting

Het conceptuele proces bestaat uit visuele afbeeldingen in vorm van gevoel, emoties en uitingen, de gevoelens die hieruit opgewekt zullen worden bij de potentiële doelgroep. De beleving, het gevoel wat wij willen gaan beïnvloeden van de potentiële doelgroep. Er gaat gekeken worden naar kleurgebruik, lettertypen (typografieën), foto's en bewegend beeldmateriaal. Een compleet moodboard vol met visuele informatie wordt toegespitst op de potentiële doelgroep.

Hoe deze doelgroep beïnvloed kan worden, en waar deze doelgroep zich bevindt weten we al door het onderzoeksproces voorafgaande aan het creatieve gedeelte.

Na dit proces kunnen er meerdere opties zijn. Heb je behoefte aan een nieuw identiteit (bedrijf) dan kan er na dit proces overgegaan worden naar:


Branding

Hierin geven we jouw bedrijf een eigen identiteit. Denk hierbij aan: de wijze waarop jij je profileert, wie je bent, en wat voor boodschap je hebt voor je doelgroep. Wat wil je graag zeggen tegen de doelgroep.
Wij weten hoe jij de klanten kan gaan bereiken. We gaan samen kijken naar een logo dat is ontstaan uit het conceptuele gedeelte.

Ook gaan we kijken naar de visie en missie van jouw bedrijf. Daaruit komen meerdere nieuwe beeldmerken te voorschijn. Die kunnen we vervolgens gaan finaliseren en later uit gaan werken bij de:


Marketing

Bij dit laatste deel kunnen we eindelijk de marketing zijn werk laten doen. Dit kan zich uiten op verschillende vormen online (social media) of offline(prints). De gekozen marketing strategie kan uitgezet worden. We beginnen in dit proces altijd met een zogenoemde 'nul meting', waarna we kunnen gaan meten wat het effect is wat we willen gaan bereiken.
Wat niet vergeten moet worden: marketing is niet altijd alleen maar zenden. Vaak is het ook luisteren. Klanten kunnen alleen worden behouden als zij een goed gevoel hebben over een merk en tevreden zijn over de dienstverlening. Marketing is zorgen voor een goede merkbeleving. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Wat is er boeiend Social Media Abonnement

image2

Een must!

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Over de hele wereld wordt er massaal online gesocialiseerd. Dit maakt social-media platformen interessant voor bedrijven in het bereiken van haar doelgroepen.

Vroeger bereikte een bedrijf haar doelgroep door middel van het plaatsen van advertenties via mediakanalen zoals magazines/kranten/billboards of radio/tv. Deze verouderde mediums dalen in aantallen, en verdwijnen zelfs van de radar.

Tegenwoordig wordt dagelijks de meeste reclame gemaakt via socialmedia-platvormen.
Door gebruik te maken van deze bestaande kanalen, kan de doelgroep die bereikt wil worden online gevonden worden. Door middel van het opzetten van een zogenaamd 'social-media-marketingplan' kan deze doelgroep zich online gaan verbinden met uw onderneming.

De specifieke doelgroep kunt u dan dagelijks informeren met uw product en/of dienst: een effectievere en kostenbesparendere manier voor reclame maken bestaat er niet!

Denkt u: 'social media is niets voor mij', en kost het u te veel moeite? Bedenk dan dat uw potentiële klanten en concurrenten de social-media wél omarmen. If you 'like' it or not, we kunnen er nauwelijks meer omheen: de essentie is dat de Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest en YouTube generatie/populatie het 'leuk' vindt.

Meer weten? stuur ons een bericht! en we nemen zsm contact met je op!
aan het aanbod van het bedrijf. Vermeld dat hier.

Plaatje, afbeeldingen, foto's video's

image3

Een goede marketing campagne kan alleen slagen als er gebruik wordt gemaakt van sterke visuals die passen bij de juiste doelgroep. dit is een vak apart. Die alleen is weggelegd voor professionals met een creatieve, ruimdenkende geest.Wist je dat slechts 5 procent van de wereldbevolking is gezegend met een dominerend rechter hersenhelft. Mensen die deze eigenschap hebben zijn rasechte "beelddenkers".Deze mensen zie je vaak werken als kunstenaar , deze mensen zijn uniek mbt visuele marketingsdoeleinden. 


Wij kunnen u blij vermelden dat de eigenaar van ClockWise5 een rasechte beelddenker is. Neem vrijblijvend contact met ons op. Als u vast loopt of als u een concept wil laten uitwerken in de vorm van beeldmateriaal. Tijd voor iets anders? iets geks? iets wat opvallend is... Dat zit u bij ons uitermate op de goede plek.